Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Lokale kampanjer
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Lokale kampanjer

Vi tilbyr smarte og trygge systemer for lading av elbil !

I samarbeid med Salto Ladestasjoner tilbyr vi løsninger for hjemmelading, borettslag, sameier og bedrifter

Klikk på bildet for mer informasjon!

 

elbilBorettslag.JPGBilde1.jpg

 

Tidenes tilbud på Smarthus!

 

I samarbeid med Eaton xComfort vil vi gi deg blant annet sikkerhet, hverdagsluksus, og energieffektivisering til prispressede pakkepriser!

 

Leilighetspakke


Kr 26.990,- ink mva*
Leilighetspakken er tilpasset en mindre bolig, men gir like fullt energisparing fra dag 1 og tilgang til hele xComfort-universet av løsninger. Systemet gir styring av 3 varmesoner, men kan som sine storebrødre enkelt bygges ut med for eksempel lysstyring, fjernstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.
I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. Montasje og idriftsettelse er inkludert.

Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening.

*Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.

 

Huspakke


Kr 58.990,- inkl. mva*
Dette er grunnpakken for deg som har en større bolig og gir styring av 6 varmesoner og dimming/lysstyring i 3 rom. Systemet lærer seg hvordan din bolig påvirkes av temperaturendringer, for eksempel når det fort blir kaldt, dermed slipper du å justere termostater opp og ned for å holde en komfortabel innetemperatur. En lønnsom investering i egen bolig som gir lavere strømregning, økt verdi på huset og følelsen av luksus.

Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som: Fjernstyring, ekstra varmesoner, innvendig/utvendig lysstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.

I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 6 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 6 rom og 1 utendørs temperaturmåling. I tillegg legges det opp til dimbar lysstyring for 3 rom med inntil to lysgrupper per rom. Forutsetter dimbar last med inntil 250W belastning per lastgruppe. Lokal betjening fra inntil 3 doble trykknapper. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. Montasje og idriftsettelse er inkludert.
Forutsetter at brukeren selv benytter smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening.
*Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.


Hyttepakke


Kr 34.990,- inkl. mva*
Grunnpakken for deg som har hytte. Løsningen gir deg «live» oversikt over temperatur innendørs og utendørs via mobil eller nettbrett og fjernstyring av 3 varmesoner. Dermed kan du være sikker på frostfri hytte når du ikke er der, men som er varm når du kommer frem. Med kontrolleren på plass – selve hjernen i systemet – kan man legge til ytterligere funksjoner som: Ekstra varmesoner, innvendig/utvendig lysstyring, webkamera med varslinger og lysscener eller vannlekkasjesensor med varsling.
I grunnpakken inngår 1 stk. kontroller for sentral styring, styring av inntil 3 elektriske varmelaster med temperaturmåling i inntil 3 rom, 1 utendørs temperaturmåling, og mulighet for fjernstyring/-overvåking av temperatur. Basisprogrammering med standard funksjonalitet. 3 års Sensio-abonnement er inkludert i prisen. Montasje og idriftsettelse er inkludert.
Forutsetter at brukeren selv har smarttelefon, lesebrett eller tilsvarende basert på Android eller IOS for lokalbetjening. For fjernkommunikasjon kreves internettilgang og ledig routerkapasitet.
*Reisevei tilkommer. Tekniske forbehold.

 

For mer informasjons se vår Smarthus-side og xcomfort.no


 

varmefolie.jpg

Gulvkaldt, men vil ikke støpe ned varmekabler?

-Vi har utstyret for å legge varme rett under parketten eller laminaten, enkelt og greit!
Ta kontakt med oss for befaring og pristilbud!

This site uses cookies. For more information click here.