Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Lokale tjenester
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Lokale tjenester

Boliginstallasjon

Vi utfører elektroinstallasjoner etter dine behov innen nybygg, service og rehabilitering. Teknisk og fagmessig har vi kapasitet til å ta på oss det meste av oppdrag på dette området.

Næringsbygg

Vi har bred erfaring på installasjoner for lager og kontorbygg og vi tilpasser den enkelte installasjonen for å få den så funksjonell som mulig.

Svakstrømanlegg

Vi prosjekterer og installerer flere typer svakstrømsinstallasjoner for boliger og næringsbygg – brannalarm, innbruddsalarm, porttelefonanlegg osv.

Alarm

Vi leverer også alarmsystem for brann og innbrudd skreddersydd etter dine behov og ønsker.

El-sjekken

Vi utfører el-sjekk / internkontroll både i private hus og for bedrifter som kan redde liv og er en god livsforsikring.

NB! Alle er ansvarlig for sitt eget el.anlegg og det er lovpålagt at man skal ha internkontroll på sitt el.anlegg.

Foretaksgodkjenning Elkontroll bolig

Termografering

Vi utfører termografering av ditt sikringsskap for å se at anlegget er i forskriftsmessig- og brannsikker stand.

termo1_215px.png

På bildet til høyre ser man en rekkeklemme som det er varmegang i. Det kan være så  enkelt som at skruene på rekkeklemma ikke er skrudd riktig til eller at de bruker for mye Ampér ut av det tverrsnittet som det på kabelen tåler. Resultatet her er at isolasjonen blir tørr og sprø. Da vil den kordenere og i verste fall begynne å brenne.

termo2_215px.png

termo3_215px.png

På høyre side ser man bilde av en automatsikring som det er varmegang i . Problemet kan være at skruene ikke er skrudd riktig til eller at automaten er defekt, og at den ikke slår ut på overbelasning av automaten. Det som vil komme til å skje etterhvert er at automaten kan smelte eller den kan begynne å brenne.

termo4_215px.png

Dette er problemer som man ikke kan se med det blotte øye, men man må termografere sikringsskapet for å finne ut om det er i forskritfsmessig- og brannsikker stand.

 

Last ned våre brosyrer her for inspirasjon og mer informasjon om våre tjenester.

DM-El-sjekken_Side_1.jpg

El-sjekk – Fire av ti boligbranner i Norge skyldes feil på det elektriske anlegget. For å forebygge dette er det viktig å få sjekket det elektriske anlegget ditt. El-sjekken kan redde liv og er en god livforsikring.

DM-enok_Side_1.jpg

Trenger dere 23 grader i stuen når dere sover? Har du også lyst til å spare strøm? Les om hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre kontroll på energiforbruken.

DM-Sikringskap_Side_1.jpg

Er sikrinsskapet ditt en brannbombe?
 Har du et gammelt sikringskap? Les mer her om hva vi kan gjøre for deg.

This site uses cookies. For more information click here.