Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Smarthus med xComfort
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Smarthus med xComfort

xComfort er et trådløst styringssystem for det elektriske anlegget i huset, som gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet, og økt komfort. Systemet kan brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabilitering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner i hus / leiligheter og næringsbygg.

xComfort gir deg mulighet til å styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner, eller fra trådløse display / brytere i huset ditt fra din iPhone , Ipad eller Android-telefon. Videoen viser noen av de mange mulighetene som finnes i systemet. 

 

 

Control4

Ønsker du å ta anlegget et skritt videre er det Control4 som gjelder. Dette er også et system som kommuniserer med xComfort. Men i tillegg kan dette også styre tv, kabelbokser (eks. Get, Canal digital osv.) hjemmekino-systemet og mye, mye mer.

Du kan kaste alle fjernkontroller du har, og kun bruke Control4 sin til å styre alt.

Eksempler på mulige scenarioer:

– Du står opp om morgenen og går på badet, når du skrur på lyset begynner radioen å spille din favorittkanal på ditt ønskede volum.

– Du ser på film og det ringer på døren, filmen pauses automatisk og tv’en din kobler seg automatisk opp mot kameraet som er montert utenfor. Du ser hvem som ringer på, og om du vil åpne eller ikke.*

Dette og mye mer er mulig når du velger å kombinere xComfort og Control4.

– Du kan også begynne i det små, ved å installere control4 opp mot hjemmekino-systemet ditt. Legg til side alle fjernkontrollene, og kun bruk en, control4.**

*Installering av f.eks. innfelt lydanlegg egner seg ikke for ettermontasje, kun ved nybygg og total rehabilitering. **Det tas forbehold om at eksisterende AV-utstyr kan kommunisere med Control4.

 

This site uses cookies. For more information click here.